adportal.bg

bool(true)

МОДНА КЪЩА ПАРУШЕВ - Производство и реализация на облекло

Фирма “Сани” ЕООД е регистрирана през месец май 1996 г. в град Велико Търново с предмет на дейност производство и реализация на облекло. Фирмата започва дейността си като изработва поръчки на клиенти – мъжки и дамски панталони и костюми. Поради повишено търсене и интерес към облеклата, увеличава обема на продукцията си и започва да изработва малки серии на ишлеме, които успешно продава на българския пазар.
 
През 1995 г. регистрира търговска марка “Paruchev”. Същата година открива самостоятелен цех за изработка на мъжко дизайнерско облекло и мъжка конфекция (ризи, панталони, сака, костюми, връхно облекло). 
 
През 1999 г. фирмата се представя на Световното изложение за мъжка мода “Herren Mode Woche” в град Кьолн – Германия.
 
Главен дизайнер и собственик на модна къща “ Paruchev” е Атанас Парушев. Той е роден на 22.10.1967 г. в град Горна Оряховица. През 1993 г. завършва Великотърновския университет със специалност скулптура. Неговата основна цел е създаване на пазарно ориентирана продукция, с цел продажба на конфекция и малки серии дизайнерски облекла.
 
Дизайнерът Атанас Парушев има повече от 50 участия в български модни дефилета и седем самостоятелни ревюта в Националния дворец на културата в столицата. Номиниран е от Българската академия за мода за “Модна къща на годината” – 1998 г., за “Индивидуален принос в българската мода” – 1999 г. , 2000 г.,  2001 г. и 2002г. Награда на “Форум Българска мода” – “Дизайнер на България за 2001г.”. Награда на “Модна фиеста – Албена” -  2003г. за най-проспериращ дизайнер – “Златната русалка”. Награда “ЕЙРЕНЕ” - за цялостно творчество от Националната камара за мода за 2003г. Номинация от Академията за мода за “Модна къща на годината” за 2004г. и 2005г. и е носител на наградата “Златна игла” за 2005г. за мъжка мода от Академията за мода.
 
Понастоящем фирмата произвежда: мъжки и дамски спортни сака, спортни панталони, поли, якета, спортни ризи, официални костюми и връхно облекло, официални панталони и официални ризи с търговските марки  “Paruchev”, “Paruchev VIP”, “City boy” за мъжко облекло и “Еlinor” за дамско облекло.  
 
Продукцията се  реализира както в България – чрез фирмени магазини във Велико Търново, София,Русе,Благоевград, Габрово,така  и чрез мрежа от търговци на едро - София, Пловдив, Стара Загора, Сандански, Харманли, Хасково, Перник, Добрич, Гоце Делчев,Силистра, така и в чужбина – Германия,Словакия, Франция,Белгия,Италия и Швейцария.
Във фирмата работят  65 работници и служители.
 
Наред с производството и реализацията на официалните и ежедневните спортни облекла и на абитуирентските си колекции, както и поради широкото търсене, фирмата разработва и реализира на пазара и своя сватбена колекция.
 
Фирмата разработва: идейни проекти  и изпълнява мъжки и дамски офис корпоративни  облекла по поръчка, както и униформено работно облекло за хотели, ресторанти и други.
 
Особено внимание се отделя и на изпълнението на индивидуалната услуга “Ушиване  по еталон” за отделни клиенти и изработка на бутикови облекла, като си позволява лукса да работи с всеки клиент поотделно .
 
Фирмата разполага със собствено дизайнерско студио, със собствени идейни и дизайнерски разработки, собствен стил и почерк, гъвкавост и бърз рефлекс при промените в модните тенденции и търсенето на пазара. 
 
ОБЯВИ И ПРОМОЦИИ
Няма добавени обяви и промоции.
гр. Велико Търново, кв. Кольо Фичето, ул. Георги Бакалов 12
0886 / 838 169 ; 0888 / 256 325
paruchev@vali.bg
office_paruchev@vali.bg

Рейтинг: 5 / 5 от 2 гласували.

Страницата е видяна: 13204 пъти