adportal.bg

bool(true)

КАРАБУЛЕВ ООД Производство на мебели, дървена дограма и врати

Фирма "Карабулев" е създадена през 1995 г. като се развива и специализира в проектиране, изработка и монтаж в двенаправления- корпусна мебел и дървена дограма със стъклопакет и интериорни врати.


       Днес Фирмата има установено място на българския пазар като производител с 15 годишенопит, с изградена мащабна производствена база в гр.Плевен на площ от 30 000 кв.м.


       Производството е оборудвано с последно поколение дървообработващи машини, персоналът е съставен от висококвалифицирани специалисти в областта на дизайна, проектирането, изработването и монтажа на нашата продукция, използват се най-съвременните технологии, както и екологично чисти и висококачествени материали и консумативи.Въведена е и постоянно се усъвършенства система за управление на качеството.


       В новите каталози е представена голяма част от продуктите на фирмата в тяхното разнообразие от цветове и материали. Новите колекции отразяват световните тенденции в дизайна на мебели, врати и прозорци, съответстващи на различен по стил интериор – от аристократичен до модернистичен. Това дава възможност да бъдат задоволени предпочитанията на голяма гама клиенти.


Изградената в страната мрежа от търговски представителства позволява да бъдем възможно най-близо до Вас, осигурявайки Ви необходимата информация и организация по доставянето и монтажа на избраната от Вас продукция.


       Производството на врати и дограма е съобразено с особеностите на българския пазар, като продукцията е по индивидуален размер , което я прави подходяща както за новото строителство, така и при ремонт на сгради с нестандартни параметри.


Производството на мебели осигурява всичко за модерното и функционално обзавеждане на дома: кухня, спалня, детска, дневна и антре, както и офис и хотелско обзавеждане.

ОБЯВИ И ПРОМОЦИИ
Разумни разходи за обзавеждане. Самостоятелен дизайнерски отдел, предлагащ решения за .. виж обявата
Размерите на вратата с касата: Широчина: 68, 78 и 88см. | Височина: 204см. – с възмо.. виж обявата
ул. Оборище 113-115
02 / 943 4346 ; Факс: 02 / 944 1029 ; 0896 / 66 89 44 ; 0889 / 202 969
karabulevsofia@abv.bg
Местоположение
СофияСофия

Рейтинг: 4.5 / 5 от 4 гласували.

Страницата е видяна: 31294 пъти