adportal.bg

bool(true)

ЙЕЛОУ 333 ТАКСИ - www.91119.bg

Компания Yellow Taxi 333 е основана през 1998г. За 17 години съществуване ние успяхме да се наложим като най-качествената таксиметрова компания в София. 
 
Днес фирмата притежава над 800 таксиметрови коли, които се грижат за бързината комфорта и коректното обслужване на своите клиенти. 
 
Като иновативен лидер на българския пазар в таксиметровия бранш разработихме и внедрихме в своята дейност GPS системата за улеснение и многократно подпомагане на редовни и корпоративни клиенти на фирмата, както и възможност за Онлайн поръчки.
 
Тази година предоставихме на клиентите със смарт телефони и мобилно приложение „Yellow taxi“
 
Компания Yellow Taxi 333 поддържа и собствен сервиз. „Йелоу Сервиз” създаден през 2009г. Чрез него фирмата се грижи за изрядното състояние на своите таксиметрови коли. Сервизът предоставя обслужване и на частни лица, които държат на качеството и сигурността. 
 
От края на 2009г. Йелоу 333 изгради и Автокозметичен център Point. В него се използва изцяло немска апаратура, която спомага лесното и качествено почистване на техния автомобил. В комплекса има и луксозно кафене. 
 
За тези години компанията успя не само да се наложи на пазара, но и да стане предпочитана марка от много свои клиенти. Фирмата изгради през годините множество партньорства с различни организации и компании, които се доверяват на Yellow Taxi 333 за развитието на своя бизнес. 
 
Фирмата е сертифицирана по ISO 9001, което гарантира качествени услуги и удоволетвореността на клиентите, шофьорите и служителите и. 

 

ОБЯВИ И ПРОМОЦИИ
Няма добавени обяви и промоции.
гр. София
91119 ; 02 / 962 13 33
office@yellow333.com
Местоположение
СофияСофия

Рейтинг: 0 / 5 от 0 гласували.

Страницата е видяна: 9776 пъти