adportal.bg

bool(true)

Еко Тейп ЕООД - рециклиране и презареждане на лазерни и мастилено-струйни касети

Еко Тейп ЕООД - рециклиране и презареждане на лазерни и мастилено-струйни касети
 
Еко Тейп е основана в Италия през 2001 година.
 
Основната дейност на фирмата е рециклиране на мастилено-струйни касети. През 2008 година се създава представителство в София-Еко Тейп ЕООД, което се занимава с презареждане и рециклиране на лазерни тонер касети за принтери. Така дейността се разширява с по-голям асортимент от предлагани стоки и перспектива за навлизане на нови пазари.
 
Бързият растеж на Еко Тейп е резултат от: удовлетворяване на клиентите посредством предлагане на широка гама от продукти и качество. През годините Еко Тейп създава добри взимоотношеня с дистрибутори от Европа и предлага продуктите си на конкурентни цени. Еко Тейп е уважавана фирма с клиенти от цяла Италия, Гърция ,а сега и България. Надяваме се да станете част от нашия списък с доволни клиенти.За нашите рециклирани касети ние изкупуваме само първокласни празни тонер касети, доставени от фирми в България и цяла Европа.Това означава, че те се рециклират за първи път. Следващата ни стъпка е отварянето на касетата,почистването от остатъчния тонер и подмяна на всички части в нея,след което се зарежда с тонер съответен за нейния модел,следва зглобяване и тестване на принтер.За да гарантираме качеството на нашата продукция ,ние тестваме всяка една тонер касета преди тя да бъде опакована и готова за нуждите на нашите клиенти.
 
В нашият офис ще получите професионална консултация. Стремим се да поддържаме постоянно високо качество на услугите и продуктите,които предлагаме, което постигаме чрез непрекъснато повишаване на квалификацията на нашите специалисти.
 
В екипът ни работят млади и амбицирани хора, професиналисти с утвърдени знания, готови да помогнат и обслужат всеки клиент. 
ОБЯВИ И ПРОМОЦИИ
Няма добавени обяви и промоции.
гр. София, ул. Орион 3
0888 / 297 467 ; 02 / 825 70 94
contact@ecotape-bg.eu
Фирмата е регистрирана в:
ОбзавежданеОфис оборудване
Местоположение
СофияСофия

Рейтинг: 0 / 5 от 0 гласували.

Страницата е видяна: 1818 пъти