adportal.bg

bool(true)

Ветеринарна клиника Нова - София

ЗАПОВЯДАЙТЕ ВЪВ ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА "НОВА"

 

Във ветеринарна клиника НОВА ще намерите висококвалифициран екип от специалисти, ангажиран да предостави най-високо качество на медицински, хирургични и превантивни грижи за вашия домашен любимец. Превъзходно обслужване, персонално внимание към уникалните тревоги на всеки от нашите клиенти, безопасна и приятна среда за всички. Ветеринарна клиника НОВА се помещава на 500 кв.м, където разполага с просторна приемна с рецепция, където клиентите получават информация по всички интересуващи ги въпроси и където са картотекирани всички пациенти на клиниката.

Клиниката разполага и с две отделни чакални - една за кучета и една за котки и екзотични животни. За да намалим стреса и риска от препасиране на заболявания, има отделни кабинети за прегледи на кучета и на котки. За първи път в България, във ветеринарна клиника НОВА има педиатричен център, където в стерилна и приятна обстановка се преглеждат, лекуват и консултират само бебета и млади животни до навършване на 6 месечна възраст.

В педиатричния център стопаните на домашни любимци може да се консултират с професионален учител и да запишат своя любимец в училището за кученца на ветеринарна клиника НОВА. Клиниката разполага още с кабинет за образна диагностика, офталмология и кардиология, предоперационен блок, лабораторен сектор, две операционни зали - една за асептична и очна хирургия и една за мекотъканна, ортопедична и онко- хирургия. Ветеринарна клиника НОВА разполага с най- модерната апаратура в областта на медицината, като апарат за очни операции, операционен микроскоп за офталмологични и неврохирургия, монитори за следене на пациента по време на анестезия, видеоендоскоп, стоматологична машина, ехографски апарат, апарат за кислородно дишане и много други. На територията на ветеринарна клиника НОВА е разположен следоперативен сектор за възстановяване на оперирани животни и такива в критично състояния, сепарирани стационари за кучета, котки и инфекциозно болни животни.

Клиниката разполага с фризьорски салон, зоомагазин и хотелска част. Създавайки среда без стрес и високо ниво на медицински услуги, ние се стремим да ви предложим перфектно обслужване и ви благодарим за привилегията да се грижим за вашият любимец!
 

ОБЯВИ И ПРОМОЦИИ
Няма добавени обяви и промоции.
гр. София, жк. Младост - 4, ул. 406 номер 14
0888 / 870 055
nova_vet@abv.bg
Фирмата е регистрирана в:
ЗдравеопазванеВетеринарни клиники
Местоположение
СофияСофия

Рейтинг: 3.4 / 5 от 5 гласували.

Страницата е видяна: 5406 пъти