adportal.bg

bool(true)

Арт Клуб Ресторант Жреци на Музите

Арт Клуб Ресторант "Жреци на Музите" беше открит официално на 19 октомври 2010 година.

Клубът се намира на най-оживеното и младо място в столицата - Студентски град.

 

Тук където е концентрирана волята, енергията и където можем да видим бъдещето на нашата държава, ние решихме да поставим първата "греда" на бъдещата верига арт клуб ресторанти "Жреци на Музите".
Тук, ние решихме да дадем събирателна точка за всички видове изкуства, да ги приютим под един покрив и да им дадем убежище от сивото ежедневие.

Докато се наслаждавате на докосването до всички възможни насоки на изкуството, можете да вкусите световни специалитети, подбрани вина от цял свят и пъстър калейдоскоп от коктейли.

 

Aрт Клуб Ресторант "Жреци на Музите" разполага с най-качествената, най-обширна и най-изискана винена листа която някога е била предлагана на клубно-ресторантско ниво.

Ние разполагаме с уникална аудио и видео техника, привична само за професионални озвучителни студиа, киносалони и театрални сцени - техника, с която можем да постигнем всичко което се изисква от нас, за да можете Вие да се насладите на най-ефектните гледки и най-кристалните звуци.

Kлубът предлага единствена по рода си сцена, пригодена напълно за театрални постановки, извън истинските театрални домове и специализирани студиа и работилници.

 

 

ОБЯВИ И ПРОМОЦИИ
Няма добавени обяви и промоции.
Студентски град, ул. Йордан Йосифов 8А
0894 / 317 852 ; 088 / 515 15 56 ; 02 / 42 33 113
club@muzite.bg
Местоположение
СофияСофия

Рейтинг: 5 / 5 от 10 гласували.

Страницата е видяна: 8077 пъти