adportal.bg

bool(true)

Автоморга Рамбалди

Автоморга Провадия е създадена през 2000 година. Разположена е на площ от над 10 декара и се намира в непосредствена блозост до главния път Варна - Айтос. Фирмата се занимава основно с изкупуване на стари, катастрофирали или повредени автомобили, продажба и внос на авточасти втора употреба за всякакви видове западни и японски марки и модели. Разполагаме със склад от над 300 000 авточасти.
От няколко години фирмата продава части оналайн и поради големият интерес и нарастващ брой доволни клиенти през 2016 година открихме нашият собствен онлайн магазин. Целта на магазина е да могат нашите клиенти лесно, бързо и удобно да намират това, което им е необходимо на най - добра цена. Ако не успеете да откриете това, което търсите не се колебайте да се свържете с нас, тъй като разполагаме с голям брой части на склад, а все още нямаме физическата възможност да снимаме и добавим всичко налично.
За ваше улеснение на телефоните за връзка отговаря нашият компетентен екип, за който е много важно не просто да осъществи продажба, но и да ви консултира.

ОБЯВИ И ПРОМОЦИИ
Няма добавени обяви и промоции.
Провадия пътя за тунела Автоморга Рамбалди
0897 91 60 66
Фирмата е регистрирана в:
АвтомобилиАвтоморги
Местоположение
Варнагр.Провадия

Рейтинг: 0 / 5 от 0 гласували.

Страницата е видяна: 287 пъти