adportal.bg

ПЛАТФОРМИ ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ И Е-БИЗНЕС


Ние винаги насърчаваме клиентите си да имат по-големи очаквания към онлайн услугите и решенията за електронна търговия (e-commerce) и продажби, които им предоставяме, независимо колко трудно изглежда на пръв поглед да бъдат постигнати и оправдани. По този начин не разчитаме само на познатите ни схеми за успех и не се ограничаваме до определени услуги или индустрии, за които да работим. Ние винаги сме готови да прегърнем поредното предизвикателство, независимо колко е необичайно и единствено по рода си.

КОНЦЕПЦИИТЕ НА НАШИТЕ УСЛУГИ СЛЕДВАТ КОНЦЕПЦИИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Ние изграждаме онлайн уеб решения, чиито конструкция и функционалности отговарят на изискванията на индустрията, за която ги правим и много често на уникални бизнес модели.

УНИКАЛНОТО ОНЛАЙН ПОТРЕБИТЕЛСКО УСЕЩАНЕ ЗА БРАНДА.

Продажбата на продукти и услуги в интернет не е само цена и описание. Тя е визуална концепция, функция и стратегия на дигитално обслужване. Това е ефектът на общото впечатление и усещане, което потребителят получава при онлайн досега с бранда, продукта или услугата. В тази област ТИ СИ 04 ЕООД има изключителен опит и многобройни примери за компетентни и високоефективни онлайн решения.

АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОЦЕСА НА ПРОДАЖБИ.

Ние изграждаме решения - уеб проекти, интранет и интернет сайтове, които в пълна степен автоматизират бизнес процеси, продажби и др, като могат да обхващат, както различни звена вътре в компанията, така и извън нея (традиционни и интернет партньори, доставчици и търговци например).

ГЕНЕРИРАНЕ НА ТРАФИК И ПРОДАЖБИ.

ТИ СИ 04$ ЕООД има доказан опит в областта на резултативния маркетинг. Ние помагаме на клиентите си в промотирането на услуги чрез различни дигитални и интернет канали, като крайната ни цел е заявка за покупка или директна продажба. Нашето възнаграждение в тези случаи зависи от постигнатите резултати.

ДОКАЗАНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПЛАТФОРМИ.

Ние нямаме технологични ограничения в осъществяването на бизнес идеите на нашите клиенти. Технологичните е -бизнес решения, които предлагаме на нашите клиенти са такива, които бихме изградили и интегрирали, ако ние бяхме управители на техните компании.

ПЕРСПЕКТИВАТА ЗА СИГУРНО ИЗГРАЖДАНЕ.

Сериозен уеб проект не би оцелял без промени и нови функционалности дори и за седмица. ТИ СИ 04 ЕООД работи с клиентите в дългосрочен план, гарантиращ сигурност на изградените решения. Поръчвайки изграждането на уеб проект на ТИ СИ 04 ЕООД, вие получавате възможността да използвате нашите познания и опит в оптимизирането на интернет представянето в технически, маркетингов и бизнес план, което означава високи нива на маркетингова ефективност и повече продажби, при по-ниска цена за поддръжка.

Дигитална агенция Adportal