Услуги

ИЗГРАЖДАНЕ НА УЕБ САЙТОВЕ

Започваме с бизнес стратегиите

За да се стигне до качествения краен продукт, доволните потребители и впечатляващите резултати, се започва от създаването на ефективни бизнес стратегии, които заедно с клентите, синхронизираме на база техните дългосрочни цели. След което позиционираме бранодовете в дигиталното пространство, като представяме техните предимства по един креативен, ефективен и впечатляващ начин.

 

Ефективни многофункционални решения

В една дигитална платформа, ние можем да интегрираме много различни услуги: промоции, обслужване на клиенти, продажби, системи за лоялни клиенти и др., с цел постигане на максимално ефективно преживяване на клиента при контакт с дигиталния образ на брандовете и с техните продукти и услуги. В дългосрочен план, ние надграждаме позиционирането им, като интегрираме успешни бизнес модели, генерираме креативни идеи, намираме подходящите инсайти. По този начин крайните потребители несъмнено остават доволни и се превръщат в лоялни клиенти.

Успешният път на доволните клиенти

През годините, сблъсквайки се с всякакви казуси, изградихме ефективна организационна структура, в която от получаването на заданието до завършения краен продукт, всичко е опростено и схематизирано, за да могат клиентите ни да получат навреме своите сайтове, чийто дизайн и функционалност да надхвърлят техните очаквания.

Зад всеки успех стои екип от професионалисти

Нашият екип сглобява уменията си от професионални качества в различните направления, за да изготви ефективен, бърз и естетически издържан сайт.

Технологиите не ни затруднавят

Изграждаме комплексни и сложни уеб решения, използвайки различни програмни езици.

Мащабът не ни притеснява

Благодарение на нашата структура, ние планираме, изграждаме и поддържаме, както малки, така и мащабни уеб решения, работещи на няколко сървъра.

Гаранитиране на онлайн присъствието ви

Ние поддържаме собствени хостинг платформи, като по този начин носим пълна отговорност пред клиентите си за целия процес – от плнирането на функционалност и архитектура на уеб проекта до неговата крайна реализация, поддръжка и постоянно дигинално присъствие.

Контакти


admin@adportal.bg

0893 / 358 125; 0897 / 978 004

гр.София, ул. "Златен рог" 16В