adportal.bg

ИЗРАБОТКА НА ИНФО САЙТ


ПЪРВО Е СТРАТЕГИЯТА

Ние помагане на клиентите си в създаването на цялостни решения за присъствие в интернет, които са в синхрон с техните дългосрочни бизнес цели. Годините опит в е-маркетинга и промоциите, управлението на бизнес процеси, създаването на работещи творчески концепции и съдържание за тях, както и поддръжката и управлението на мащабни дигитални проекти и услуги за някой от най-големите брандове, ни правят предпочитан партньор.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ

В една дигитална платформа, ние можем да интегрираме много различни услуги: промоция, обслужване на клиенти, продажби, системи за лоялност и др. с цел постигане на максимално ефективно преживяване на клиента при контакт с онлайн образа на бранда и асоциираните с него продукти и услуги. В дългосрочен план ние надграждаме офлайн образа на фирмата с един компетентен, информиран, атрактивен и ефективен дигитален център за работа с клиенти, продажби и промоции.

ОНЛАЙН ОБЩЕСТВАТА И САЙТОВЕТЕ

ТИ СИ 04 ЕООД има дългогодишен опит в изграждането на общества около сайтовете, свързани с брандове и продукти. Така ние постигаме едновременно множество цели – изучаване на клиентите, създаване на групи от лоялни и информирани потребители, постоянна обратна връзка с пазара, платформа за бърза и лесна промоция на нови продукти и пр.

ДОКАЗАН УСПЕХ

През годините ТИ СИ 04 ЕООД изгради ефективна оргазнизационна структура, чрез която поемаме и изпълняваме цялостния дигитален производствен процес през планиране, изграждане на онлайн прототип до окончателно завършване, тестване и стартиране на проекта – без значение от използваната технология.

НОСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ И ЯСНА ОТЧЕНОСТ

Обслужването и поддръжката на създадените от ТИ СИ 04 ЕООД дигитални решения и уеб проекти се осъществяват съобразно заложените процедури и посрещат в максимална степен очакванията и изискванията на клиентите ни за ефективност и надежност.

ДЪЛГОСРОЧНА И СИГУРНА ИНВЕСТИЦИЯ

ТИ СИ 04 ЕООД работи изцяло на екипен принцип и развиваме споделянето на информация и корпоративни знания и умения и споделяне на отговорностите с цел намаляване на риска от грешки.

ТЕХНОЛОГИИТЕ НЕ НИ ИЗНЕНАДВАТ

ТИ СИ 04 ЕООД изгражда комплексни и сложни уеб решения писани на различни програмни езици.

МАЩАБЪТ НЕ Е ПРОБЛЕМ

Благодарение на нашата структура, ние планираме, изграждаме и поддържаме, както сравнително малки, така и мащабни уеб решения, работещи на няколко сървъра. Нашите услуги са изцяло съобразени с бизнес нуждите на клиента.

ГАРАНЦИЯ ЗА ОНЛАЙН ПРИСЪСТВИЕ

Ние поддържаме собствени хостинг платформи и така носим пълна отговорност пред клиентите си за целия процес - от планирането на функционалност и архитектура на уеб проекта до неговата крайна реализация, поддръжка и постоянно присъствие онлайн, независимо от обстоятелствата.

Дигитална агенция Adportal